Siirry sisältöön

Uudistu kanssamme!

Me Sarastiassa haluamme tehdä uutta ja uudella tavalla. Haluamme asettaa itsellemme riman korkealle ja myös ylittää sen. Tavoitteenamme on toimia sisäisesti ja ulkoisesti ”leanisti” ja tehokkaasti, digitaalisesti mutta asiakasläheisesti ja henkilökohtaisesti, sekä innovatiivisesti asiakasta kuunnellen. Yhdessä, parhaisiin toimintamalleihin ohjaten. Verorahojen käyttämisen vastuuta korostaen.

Nostamme tulevaisuuden näkymät asiakkaidemme tietoon. Maailman ja yhteiskunnan megatrendit vaativat vanhojen toimintamallien uudistamista. Meidän tehtävänämme on tuoda uusia ajatuksia ja ratkaisuja, joilla yhteiskunnan palvelut toteutetaan ja loppukäyttäjien kokema laatu paranee.

Haluamme kertoa asiakkaillemme – emme vain sitä kuinka heidän edellinen tilikautensa on mennyt – vaan myös sen, kuinka seuraava tulee menemään. Haluamme olla kehittämässä sellaisia asiantuntevia digitaalisen taloushallinnon ratkaisuja että kuntatoimijat voivat nukkua yönsä paremmin. Haluamme, että palkanmaksun prosessit yksinkertaistetaan ja työnantajat voivat aidosti keskittyä henkilöstönsä kehittämiseen. Haluamme, että asiakkaamme voivat henkilöstövuokrauksessa luottaa siihen, että heidän palvelutuotantonsa on koko ajan asiantuntevasti hoidossa.

Haluamme olla asiakkaidemme mielessä, kun he uudistuvat itse.

Paljon haluamista, mutta myös paljon katetta näiden tavoitteiden toteuttamiseen. Sarastian lähes 900-päinen asiantuntijajoukko on päivittäin käytettävissänne kaikkien näiden tavoitteiden täyttämiseen.

Tarjoamme aktiivisesti kirkasta näkemystä, jonka mukaisesti luomme Suomeen uuden aikakauden ajattelua. Kehitämme palveluliiketoimintaa, rakennamme malleja ja ideoita testattavaksi, vahvistamme asiakkaidemme uusinta osaamista sekä autamme läpimurtoratkaisujen käyttöönotossa.

Tulkaa mukaan uudistumaan kanssamme!

Sami Puukari
varatoimitusjohtaja
Sarastia Oy

Ajankohtaista