Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin Kunnan Taitoa Oy:n sivustolla

Usein kysyttyä perinnästä

Myyntijohtaja Lassi Pakkanen Taitoa Kuntaperinnästä vastaa asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin:

Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeä valintakriteeri. Miten varmistatte asiakaspalvelun korkean laadun?

– Kaikki asiakaspalvelijamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia, ja asiakaspalvelumme kattaa paljon muutakin kuin saatavien valvontaa toimeksiantajien puolesta. Meillä asiakaspalvelun lähtökohtana on auttaa velallista selviytymään pienimmillä mahdollisilla kuluilla saatavan maksamisesta ja pyrimme aina huomioimaan inhimilliset maksukykyyn vaikuttavat tekijät. Meidän tavoitteemme on, että velallinen ei palaudu takaisin asiakkaaksemme.

Miten hyvin olette perillä eri saatavalajien perintään liittyvästä lainsäädännöstä?

– Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus nimenomaan julkishallinnon perinnästä ja tuntemus julkishallinnon eri asialajien lainsäädännöstä. Toimeksiantajien ei tarvitse millään tavoin puuttua saatavien perinnän lainmukaisuuteen. Päivitämme tietojamme jatkuvasti, jos perintälaissa tapahtuu muutoksia.

Koulutus on yksi ratkaiseva tekijä perinnän onnistumisessa. Miten huolehditte siitä?

– Olemme Taitoassa ylpeitä, että olemme voineet aina olla luotettava ja osaava kouluttaja ja perintäasiantuntijana toimeksiantajille. Monimuotoinen ja hyvässä yhteishengessä tehty perinnän kouluttaminen lisää keskenäistä luottamusta ja sitoutumista. Kaikkein nykyaikaisimmat järjestelmämme takaavat toimeksiantajille nopeat ja kattavat raportit: reaaliaikainen Onlain-yhteytemme tuottaa nopeaa viestintää puolin ja toisin. Raportoinnin analyysipalaverimme avulla toimeksiantajilla on aina tarkka käsitys siitä, miten perintä kulkee.

Artikkeli on julkaistu Taitoa-lehdessä 1/2017. Lue koko lehti!

Ajankohtaista