Siirry sisältöön

Tero Karinti näkee ihmiset numeroiden takana

Tero Karinti on Sarastian asiakkuusjohtaja. – On hienoa olla muutoksen ytimessä ja kehittämässä vauhdilla kasvavaa Sarastiaa, hän sanoo.

 

– Oma matkani KuntaProssa alkoi 17.3.2017, kun siirryin nykyisiin tehtäviini asiakkuusjohtajaksi. Tarinaan sopii kuin nenä päähän se, että siirryin KuntaPron palvelukseen Taitoa-konsernin puolelta, tarkemmin sanottuna alkuun laittamani Taitoa Kuntaperintä Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävistä. Reilu vuosi myöhemmin maailmalle kiiri tieto, että KuntaPro ja Taitoa suunnittelevat fuusiota, joka toukokuussa 2019 siis vihdoin toteutuu. Ympyrä sulkeutuu omalta kohdaltani yhdellä tavalla, mutta samaan aikaan se jatkaa pyörimistään entistä voimakkaammin

 

Ihmiset edellä

Karinti iloitsee siitä, että pääsee kehittämään hyvässä vauhdissa olevaa kasvuyhtiötä.
–  On hienoa olla muutoksen ytimessä tekemässä asioita laajasti ja päästä kasvuun ja vauhtiin tässä vaiheessa mukaan.

Karintia innostaa se, että tulevat muutokset eivät ole vain numeroiden pyörittelyä, vaan ne koskettavat suurta osaa ihmisiä – kuntien ja kaupunkien asukkaita.
– On kiinnostavaa, että ei puhuta vain taloudesta, vaan ihmisistä sen takana. Olen taustaltani kasvatustieteilijä ja tykkään katsoa asioita ihmisten näkökulmasta. Perinnässäkin halusin kehittää inhimillisiä keinoja, hän kertoo.

 

Futista ja lehtihommia

Karinti asuu Turun naapurissa Liedossa. Hän on tottunut matkatyöhön ja reissausta on tiedossa jatkossakin, Sarastian asiakkaita tavatessa ympäri Suomen. Vapaa-ajan ongelmia hänellä ei ole, siitä pitävät huolen neljä lasta. Karintin elämään on kuulunut junnusta saakka jalkapallo ja seuratoiminnassa mukana oleminen. Ikämiesfutista hän harrastaa edelleenkin. Karinti on ollut myös perustamassa juuri ilmestynyttä uutta jalkapallon erikoislehteä nimeltä EOM.

Ajankohtaista