Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

Siivouskoneiden ja tekstiilienkäsittelylaitteiden puitejärjestelyyn valittu kaksi toimittajaa

KuntaPro on saanut päätökseen siivouskoneiden ja tekstiilienkäsittelylaitteita koskevan kilpailutuksen. Puitejärjestelyyn on valittu kaksi toimittajaa: CC-tukku Oy ja VeliMark Oy. Sopimukset ovat astuneet voimaan syyskuussa 2018 ja sopimuskausi on voimassa 2 vuotta + 2 vuotta optio.

Sopimus sisältää erilaiset ostettavat lattianhoitokoneet, yhdistelmäkoneet, vesi- ja pölynimurit, laitoskäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneet ja kuivausrummut, moppien esikäsittelykoneet sekä kuivausrummut. Siivouskoneita ja tekstiilienkäsittelylaitteita hankitaan erilaisiin julkisen sektorin kohteisiin, kuten päiväkoteihin, kouluihin, terveyskeskuksiin ja toimistoihin.

Sopimusta hyödyntämällä asiakasyhteisöt voivat hankkia ammattikäyttöön soveltuvia, edullisia, laadukkaita ja hyvällä toimintavarmuudella ja palvelulla toimitettuja koneita. Valtakunnallisesti palveleva sopimus sisältää laitteiden hankinnan lisäksi huoltopalvelut myös takuuajan jälkeen, käyttökoulutuksen, asiakaspalvelun sekä laitteiden tilauksen ja kuljetuksen. Toimitusaika on 14 vuorokautta tilauksen teosta muiden kuin yhdistelmäkoneiden osalta, joiden toimitusaika on 21 vuorokautta. Tarvikkeet ja varaosat tulee toimittaa viiden päivän kuluessa.

Koneilla on 24 kuukauden takuuaika ja tarjouspyynnön referenssivaatimuksissa on otettu huomioon, että toimittajilla on kokemusta vastaavien sopimusten hoitamisesta julkisyhteisöille. Toimittajat ovat sitoutuneet myös ottamaan vastaan käytöstä poistettuja koneita ja huolehtimaan koneiden kierrätyksestä ympäristönäkökohdat huomioiden.

Lisätietoja: hankinta@kuntapro.fi

Hakusanat: siivouskoneet, tekstiilienkäsittelylaitteet, lattianhoitokone, yhdistelmäkone, moppien esikäsittely, kuivausrumpu

Ajankohtaista