Siirry sisältöön

Sarastian toimitusjohtaja vaihtuu

Sarastian hallitus ja toimitusjohtaja Mika Kantola ovat sopineet, että Kantola jättää Sarastia-konsernin toimitusjohtajan tehtävät 3.2. Sarastian hallitus on nimittänyt yhtiön talousjohtajan Anette Vaini-Antilan väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ja käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

Kantola on työskennellyt toimitusjohtajana Sarastiassa ja sitä edeltäneissä fuusioituneissa organisaatioissa yli viidentoista vuoden ajan.

– Sarastian hallitus kiittää Mikaa hänen pitkästä kaudestaan sekä mittavasta panoksestaan talous- ja henkilöstöhallinnon in house -palvelujen parissa. Sarastia ja sen julkisyhteisöistä koostuva asiakaskunta on elänyt suuren muutoksen aikaa, jossa Mikan rooli on ollut keskeinen. Nyt on hyvä hetki uuden henkilön ottaa vetovastuu, Sarastian hallituksen puheenjohtaja Kai-Petteri Purhonen kertoo.

Sarastia keskittyy tulevaisuudessa entistä voimakkaammin yhtiön tuottamien palveluiden laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseen. Henkilövaihdoksilla ei ole vaikutusta Sarastia-yhtiöiden operatiiviseen toimintaan. Sarastia Oy:n palvelutuotannosta vastaa edelleen johtaja Veli-Matti Heiskanen ja tytäryhtiöiden toiminnasta niiden toimitusjohtajat Jaana Jantola ja Christian Sjöstrand.

 

Anette Vaini-Antila toimii Sarastian väliaikaisena toimitusjohtajana. Veli-Matti Heiskanen jatkaa Sarastian palvelutuotannosta vastaavana johtajana.

Ajankohtaista