Siirry sisältöön

Sarastian strategiassa sanoista tekoihin

Sarastian uusi strategia hyväksyttiin 19.5.2021 yhtiökokouksessa hallinto- ja ohjausjärjestelmän mukaisesti. Strategiassa suunnataan katse kohti vuotta 2026 ja painotetaan tekoja, joilla saadaan aikaan suurta muutosta. Tavoitteet ovat suuria ja seuraavien vuosien aikana tekemisessä korostuu digitaalisuus, sote ja tärkeimpänä asiakkaat.

Sarastian tavoite on olla nyt ja tulevaisuudessa omistaja-asiakkaidensa luotettu kumppani. Parannamme kuntien ja sote-alueiden kustannustehokkuutta ja tiedolla johtamista tuottamalla sopivimmat ajantasaiset tukipalvelut luotettavasti, läpinäkyvästi ja tehokkaasti.

Tavoitteenamme on olla tehokkain perustukipalveluiden tuottaja ja vuonna 2026 olemme alentaneet hintoja jopa puoleen siten, etteivät palveluiden sujuvuus ja prosessien tehostaminen kärsi.

Tärkeintä meille on tulevaisuudessa asiakaslupausten pitäminen. Sarastia haluaa olla asiakkaidensa ykkösvaihtoehto kumppania ja ratkaisuja valitessa. Haluamme tulla soten ykköseksi. Asiakaslupausten pitämisen kääntöpuolena tavoittelemma myös huikeaa NPS-lukemaa.

Työnantajana aiomme profiloitua digitaaliseksi tulevaisuuden työnantajaksi, jonka henkilökunnan osaaminen kasvaa ja kehittyy aina uusien osaamisen tarpeiden myötä.

Sarastian strategian tavoitteet ovat kunnianhimoiset ja niiden toteutuminen vaatii paljon tekoja. Tulemme tekemään jatkossa kaikki päätöksemme ja tekomme strategian kulmakivet mielessämme nämä tavoitteet saavuttaaksemme.

 
#Tehokasmahdollistaja #Omistaja_asiakkaat #Kirkastanäkemystä

Ajankohtaista