Siirry sisältöön

Sarastia tutuksi: Esittelyssä talous- ja henkilöstöhallinnon palvelumme

Sarastian nykyaikaiset talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut tehostavat prosesseja ja tuovat toiminnan digiaikaan. Osittain tai kokonaan ulkoistettavilla palveluilla mahdollistamme asiakkaillemme modernit, julkisen sektorin toimintaan sopivat järjestelmät sekä sen, että osaavaa henkilöstöä on aina riittävästi saatavilla.

💚 Mielestämme parhaat tulokset saavutetaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja panostammekin toiminnassamme vuorovaikutteiseen kumppanuussuhteeseen.

💪🏼 Meillä on vankka kokemus kuntakentästä: tiedämme kuntien ja alueiden tilanteet, voimavarat ja toimintatavat. Olemme saaneet arvokasta osaamista aiemmista, eri kokoisista muutosprosesseista. Laaja asiantuntijoidemme joukko tuo osaamisensa ja kokemuksensa asiakkaidemme käyttöön.

🤝 Varmistamme, että tukipalveluiden uudistukset ja järjestelmien käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Samalla autamme asiakkaitamme hiomaan toimintaa kokonaisuutena, jotta rutiininomaisista työvaiheista vapautuu aikaa tärkeämpiin tehtäviin, kuten johtamiseen ja kehitystyöhön.

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Lue lisää sivuiltamme tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ajankohtaista