Siirry sisältöön

Sarastia tutuksi: Esittelyssä Sarastia365-ratkaisumme

Järjestelmien yhteentoimivuus on sujuvan toiminnan kannalta tärkeää. Sarastia365 on moderni, julkisen sektorin tarpeisiin suunniteltu pilvipalveluratkaisu, joka korvaa perinteisen järjestelmäkaaoksen ja tekee toiminnasta vaivatonta jokaisella tasolla – aina päättäjistä asiakkaisiin asti.

💻 Painopisteemme on vahvasti digitalisoinnissa, joka tarjoaa ajanmukaisia ratkaisuja kuntien, kaupunkien ja hyvinvointialueiden toiminnan kehittämiseksi. Toimintojen sijainti erillisten ympäristöjen sijaan yhtenäisessä, jatkuvasti kehittyvässä pilviympäristössä vähentää ICT-kustannuksia ja mahdollistaa palveluiden moduulimaisen kehittämisen ja hankinnan.

✅ Tuotteistettujen ratkaisujen avulla Sarastia365:n käyttöönotto on ketterää ja helppoa. Kaikkea ei tarvitse hankkia yhdellä kertaa, vaan moduuleita voidaan lisätä aina tarpeen mukaan, aloittaa olennaisimmasta ja täydentää palveluita vähitellen – Siirtyä askel askeleelta lähemmäs helposti hallittavaa, yhteentoimivuutta edistävää kokonaisuutta.

Lue lisää Sarastia365-ratkaisuista ja asiakkaidemme kokemuksista tai ota meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää!

Ajankohtaista