Siirry sisältöön

Sarastia-konsernin vuoden 2022 tilinpäätöspaketti on julkaistu verkkosivuillamme

Sarastia-konsernin vuoden 2022 tilinpäätöspaketti on käsitelty neuvottelukunnassa ja se etenee seuraavaksi yhtiökokoukseen. Konserni teki viime vuonna 177 miljoonan euron liikevaihdon ja 7,5 miljoonan euron tuloksen. Konsernin henkilöstömäärä oli vuoden lopussa 996.

”Kauan odotettu sote-uudistus ja hyvinvointialueiden käynnistyminen 1.1.2023 värittivät raportointikautta. Sarastia Oy valmistautui kahdeksan hyvinvointialueen käyttöönottoon. Joukkoon mahtui sote-kypsyydeltään, palveluvalikoimaltaan ja järjestelmäkirjoltaan erilaisia yhdistelmiä. Siirtymä sujui keskimäärin paremmin kuin mitä valtakunnan tasolla ennakoitiin”, Sarastian va. toimitusjohtaja, talousjohtaja Anette Vaini-Antila kertoo.

Tilinpäätösdokumentit on julkaistu Sarastian verkkosivuilla. Varsinaisen tilinpäätöksen lisäksi Sarastia-konsernissa on laadittu henkilöstötilinpäätös, joka pohjautuu kansainvälisiin standardeihin ja YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelmaan. Sosiaalisen vastuun näkökulmasta Sarastialle keskeisimmät neljä tavoitetta ovat:

– Terveyttä ja hyvinvointia
– Sukupuolten tasa-arvo
– Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua
– Eriarvoisuuden vähentäminen

Tilinpäätösten ohella on laadittu myös hyvän hallinnon raportti, johon on kuvattu Sarastia-konsernin hallinto- ja johtamisjärjestelmä sekä sisäisen valvonnan periaatteet. Ohjeistuksessa on määritelty muun muassa hallituksen rooli, tehtävät ja jäsenten kelpoisuus sekä muut toimielimet.

Tutustu tilinpäätöspakettiin »

Ajankohtaista