Siirry sisältöön
Mika Kantola ja Anette Vaini-Antila

Sarastia julkisti vuoden 2021 luvut

Sarastian tilinpäätös, henkilöstötilinpäätös sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on nyt kaikki luettavissa verkkosivuiltamme. Vuonna 2021 Sarastian liikevaihto oli 153,8 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä vuoden lopussa oli 919 ja sijaishenkilöstöä välitettiin noin 1  620 henkilötyövuotta.

– Kulunut vuosi osoitti, että Sarastian kykyyn tuottaa laadukkaita palveluita ajanmukaisilla ratkaisuilla luotetaan vahvasti. 1.1.2023 käynnistyvillä hyvinvointialueilla Sarastia-konserni tulee olemaan merkittävin toimija alallaan. Lisäksi Sarastian modernit S365-ratkaisut ovat herättäneet erittäin laajaa kiinnostusta, toimitusjohtaja Mika Kantola kertoo.

Sarastian toisena fuusion jälkeisenä täytenä tilikautena kaikki neljä konserniyhtiötä kasvoivat ja jokaisen tilikauden tulos oli in house -toimintamalliin sopivasti hieman voitollinen. Toiminnan volyymin kehittymisen myötä myös haasteista on tullut isompia ja aikaa leimaa yleinen taloudellinen ja muu epävarmuus. Alkaneen tilikauden merkittävimpiin konsernitasoisiin ponnistuksiin kuuluu hyvinvointialuesiirtymään valmistautuminen ja siihen liittyvien käyttöönottoprojektien läpivienti.

– Sarastia-konserni on käytännössä velaton ja kassatilanteemme erinomainen, joten voimme parantaa laatua ja tarvittaessa investoida sekä toimia muutenkin omistajiemme tahtotilan mukaisesti. Tavoitteenamme on edelleen parhaan mahdollisen in house -ratkaisun ja moitteettomasti toimivien tehokkaiden palveluiden tuottaminen asiakkaillemme, talousjohtaja Anette Vaini-Antila sanoo.

Ajankohtaista