Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

Sähkötarvikkeiden sopimustoimittaja valittu

KuntaPro Oy on kilpailuttanut sähkötarvikkeiden hankinnan Hämeenlinnan seudulle ja Hyvinkää/Riihimäki seudulle. Sopimustoimittajaksi on valittu SLO Oy molemmille seuduille. Sopimus on astunut voimaan 1.5.2017.

Sopimuskausi on 3 vuotta + 3 vuotta (optio).

Sopimuksessa on hinnoiteltu noin 300 eniten hankittavaa tuotetta.

 

Toimittajalla on ympärivuorokautinen päivystyspalvelu, jonka kautta tilaaja voi tilata tuotteet hätätilanteessa myös virka-ajan ulkopuolella ja tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti.

 

Toimitusaika (toimitus työmaalle yms) on varastotuotteissa (hinnoitteluliitteen mukaiset tuotteet poislukien katuvalaisimiin liittyvät raskaat pylväät jne.) enintään kaksi (2) arkipäivää tilauksen tekemisestä. Mikäli toimitusaika ylittyy, on tilaajalla oikeus hankkia tuote toiselta toimittajalta ja veloittaa hinnanerotus sopimustoimittajalta.

 

Kello 15 mennessä arkipäivänä tilattavat tuotteet (tilaustuotteet) on noudettavissa toimipisteeksi ilmoitetusta myymälästä viimeistään seuraavana arkipäivänä kello 07:00.

 

Mahdollisten tilattavien tuotteiden osalta toimitusehto on TOP (FIN01) (pois lukien toimitusmaksu, veloitetaan erikseen) tilaaja/työmaa kaikilla sopimuksen mukaisilla toiminta-alueilla, purettuna asiakkaan osoittamaan paikkaan.

 

Mikäli toimittaja ei kykene toimittamaan tuotteita sovitussa toimitusajassa, on tilaajalla oikeus tilata tuotteet kolmannelta osapuolelta ja laskuttaa mahdollinen hinnanerotus (alv 0 %) sopimustoimittajalta.

 

Lisätietoa hankinta@kuntapro.fi.

Hakusanat: SLO, sähkötarvike, kaapeli, asennusjohto, valaisin, lamppu, pistorasia

 

Ajankohtaista