Meille töihin

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia vahvistamaan asiakkaidemme toimintaa ja tarjoamaan heille uusinta osaamista ja sujuvinta palvelua.

Menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Sarastia-Henkilokuva-M4
Kuvaus Rekrytoija Hakuaika päättyy

Ostolaskuasiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Haemme valtakunnalliseen ostoreskontratiimiimme ostolaskuasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimistossa.

Hae työpaikkaa
Sarastia Oy 25.09.2020

Junior ohjelmistosuunnittelija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme Junior ohjelmistosuunnittelijaa Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Senior ohjelmistosuunnittelija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme senior ohjelmistosuunnittelijaa Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Data Scientist (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme Data Scientistiä Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Junior BI-asiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme Junior BI-asiantuntijaa Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Senior BI-asiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme Senior BI-asiantuntijaa Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Junior tietokanta-asiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme junior tietokanta-asiantuntijaa Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Tietovarastoasiantuntija/-arkkitehti (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme tietovarastoasiantuntijaa/-arkkitehtiä Automaatio ja analytiikka -tiimiimme. Tiimimme vastuualueelle kuuluu tiedolla johtaminen ja tekoäly sekä prosessien automatisointi RPA:n ja muiden työkalujen avulla.

Sarastia Oy 30.09.2020

Palkka-asiantuntija (vakituinen), Turku tai Salo

Haemme ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Turun tai Salon toimipisteeseen.

Hae työpaikkaa
Sarastia Oy 05.10.2020

Hyviä etuja ja vauhdikasta tekemistä

Meitä sarastialaisia työskentelee ympäri Suomen, joten lähin toimipisteemme saattaakin sijaita myös lähellä sinua. Hyvien etujen lisäksi meillä on energinen työyhteisö, jossa tunnet itsesi tervetulleeksi heti ensimmäisenä työpäivänäsi.

Hae työkaveriksemme jo tänään!

Työntekijän edut

Kattava työterveyshuolto

Työterveyshuoltomme sisältää myös sairaanhoidon palvelut. Akuutin sairaanhoidon palvelut ovat käytettävissäsi valtakunnallisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Maittava lounasetu

Työntekijöillämme on käytössään lounasetu. Työpaikkalounaan voit maksaa kätevästi sekä latauskortilla että matkapuhelimella.

Monipuoliset virkistysedut

Virkistysedun voit käyttää sekä liikunta- että kulttuuripalveluihin.

Liukuva työaika

Sarastialla on käytössä liukuva työaika, mikä edesauttaa jaksamista sekä helpottaa työ- ja muun elämän yhteensovittamista.

Joustava etätyö

Meille on tärkeää, että työtä voidaan tehdä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan joustavasti myös kotoa käsin.

Osaaminen ja työura

Kasvava ja kehittyvä Sarastia tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä ja tilaisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Lähetä avoin hakemus

Haluaisitko olla osa nopeasti kasvavaa, valtakunnallista palveluiden ja ratkaisujen tuottajaa? Haluaisitko työskennellä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Haemme jatkuvasti osaavaan joukkoomme uusia osaajia niin työuran vasta aloittavia kuin kokeneita konkareitakin. Oheisella lomakkeella voit jättää meille avoimen hakemuksen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Sarastiassa avoinna olevat työpaikat löydät kotisivujemme Avoimet työpaikat osiosta.

    • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
    • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.