Meille töihin

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia vahvistamaan asiakkaidemme toimintaa ja tarjoamaan heille uusinta osaamista ja sujuvinta palvelua.

Menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Sarastia-Henkilokuva-M4
Kuvaus Rekrytoija Hakuaika päättyy

Palkka-asiantuntijoita (määräaikainen), Turku tai Salo

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme kahta (2) ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa määräaikaisiin työsuhteisiin Turun tai Salon toimipisteeseemme.

Hae työpaikkaa
Sarastia Oy 20.01.2021

Palkkasihteeri (vakituinen), Tuusula

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme Sarastia Oy:n Tuusulan toimipisteeseen palkkasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2021 alkaen.

Hae työpaikkaa
Sarastia Oy 20.01.2021

Maksuliikenneasiantuntija (määräaikainen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Maksuliikennetiimi hakee ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja asiakaspalveluhenkistä maksuliikenneasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2021 asti.

Hae työpaikkaa
Sarastia Oy 20.01.2021

Henkilöstöasiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkomme hyvällä työinnolla varustettua kokenutta Hr-ammattilaista henkilöstöasiantuntijan tehtäväänTyö alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Hae työpaikkaa
Sarastia Oy 25.01.2021

HR ratkaisuarkkitehti (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Haemme Sarastian Ohjelmistoliiketoimintayksikköön Sarastia 365HR tiimiin ratkaisuarkkitehteja vakituiseen työsuhteeseen.

Sarastia Oy 31.01.2021

HR ratkaisuasiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Haemme Sarastian Ohjelmistoliiketoimintayksikköön Sarastian365HR tiimiin ratkaisuasiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Sarastia Oy 31.01.2021

Hyviä etuja ja vauhdikasta tekemistä

Meitä sarastialaisia työskentelee ympäri Suomen, joten lähin toimipisteemme saattaakin sijaita myös lähellä sinua. Hyvien etujen lisäksi meillä on energinen työyhteisö, jossa tunnet itsesi tervetulleeksi heti ensimmäisenä työpäivänäsi.

Hae työkaveriksemme jo tänään!

Työntekijän edut

Kattava työterveyshuolto

Työterveyshuoltomme sisältää myös sairaanhoidon palvelut. Akuutin sairaanhoidon palvelut ovat käytettävissäsi valtakunnallisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Maittava lounasetu

Työntekijöillämme on käytössään lounasetu. Työpaikkalounaan voit maksaa kätevästi sekä latauskortilla että matkapuhelimella.

Monipuoliset virkistysedut

Virkistysedun voit käyttää sekä liikunta- että kulttuuripalveluihin.

Liukuva työaika

Sarastialla on käytössä liukuva työaika, mikä edesauttaa jaksamista sekä helpottaa työ- ja muun elämän yhteensovittamista.

Joustava etätyö

Meille on tärkeää, että työtä voidaan tehdä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan joustavasti myös kotoa käsin.

Osaaminen ja työura

Kasvava ja kehittyvä Sarastia tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä ja tilaisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Lue Sarastialaisten tarinoita

Lähetä avoin hakemus

Haluaisitko olla osa nopeasti kasvavaa, valtakunnallista palveluiden ja ratkaisujen tuottajaa? Haluaisitko työskennellä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Haemme jatkuvasti osaavaan joukkoomme uusia osaajia niin työuran vasta aloittavia kuin kokeneita konkareitakin. Oheisella lomakkeella voit jättää meille avoimen hakemuksen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Sarastiassa avoinna olevat työpaikat löydät kotisivujemme Avoimet työpaikat osiosta.

    • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
    • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.