Siirry sisältöön

Public Sector Day saa kiitosta yleisöltä: ”Osallistun varmasti uudelleen!”

Tämänvuotinen Public Sector Day -verkkosummit onnistui loistavasti niin yleisön, puhujien kuin järjestäjienkin mielestä. Yleisölle tehdyssä kyselyssä täydet 100 % vastaajista ilmoitti, että voisi suositella tapahtumaa omalle verkostolleen. Lisäksi vastaajat antoivat Public Sector Daylle kokonaisarvosanaksi peräti 8,8 (asteikko 1–10).

Poimintoja yleisöpalautteista:

”Osallistuin nyt ensimmäistä kertaa ja osallistun varmasti uudelleen! Kiitos kun järjestätte!”
”Hyvät ja ajankohtaiset esitykset. Etäosallistuminen toimi hyvin.”
”Hienosti meni! Jatkakaa samalla tavalla.”

Jos et päässyt osallistumaan verkkosummitiin tapahtumapäivänä, voit katsoa kaikki kiinnostavat keskustelut tallenteena Public Sector Dayn YouTube-kanavalta. Lisäksi Sarastian verkkosivuille on kirjoitettu tiivistelmät päivän aiheista (linkit tiivistelmiin jutun lopussa).

Mitä oli Public Sector Day 2020

Public Sector Day 2020 alkoi keskustelulla julkisen sektorin ICT-hankinnoista. Puhujat totesivat, että hankinnan onnistuminen on todennäköisintä, kun pohjatyöt tehdään huolella ja eri ryhmien edustajat käyvät prosessin aikana vilkasta vuoropuhelua.

Aamun toisessa keskustelussa puhuttiin digitalisaatiosta ja robotisaatiosta sekä niiden vaikutuksista työelämään. Resursseja on turha hukata sellaisen kehityksen vastustamiseen, mitä ei voi estää. Sen sijaan on pohdittava, miten kaikki saadaan pidettyä kehityksessä mukana.

Laajempien keskustelujen välissä aamupäivän aikana kuultiin kaksi tiivistä tietoiskua. Ensimmäisen aiheena oli, millaista säästöä ja liiketoimintahyötyä automatisoitavissa olevat prosessit voivat tuoda kuntasektorille. Toinen tietoisku esitteli, mitä syntyy, kun palkka- ja tiedolla johtamisen järjestelmä rakennetaan kuntasektorin tarpeisiin yhdessä käyttäjien kanssa.

Public Sector Dayn päätti vilkas paneelikeskustelu, jonka juontaja Peter Nyman aloitti kysymällä, onko kuntajohtaminen kriisissä. Keskustelijat pohtivat kunnan johtamisen haasteita monesta näkökulmasta – kriisin tunnusmerkeistä tiedolla johtamiseen ja kunnanjohtajan valinnasta pormestarimalliin.

Sarastiassa katseet suunnataan nyt jo seuraavaan Public Sector Day -tapahtumaan. Yleisökyselyn vastaajat tarjosivat erinomaisia ehdotuksia vuoden 2021 puhujiksi ja ohjelmaksi, ja näitä vaihtoehtoja tutkitaan huolellisesti. Tuoreimmat tiedot siitä, mitä on luvassa, saat tapahtuman lähestyessä muun muassa somekanavistamme ja osoitteesta www.publicsectorday.fi.

 

Lue lisää Public Sector Dayn 2020 keskusteluista

Public Sector Day: Onnistunut ICT-hankinta vaatii kattavat pohjatyöt ja vilkasta vuoropuhelua

Public Sector Day: Automatisointi tehostaa kuntasektorin prosesseja

Public Sector Day: Työelämän digitalisaatio ja robotisaatio etenevät – ihmisen oltava kuskina muutoksessa

Public Sector Day: Mitä syntyy, kun palkka- ja tiedolla johtamisen järjestelmä rakennetaan kuntasektorin tarpeisiin?

Public Sector Day: Kunnan johtaminen on muutoksessa mutta kriisitilanteet harvassa

Ajankohtaista