Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

PSD on nyt summit – tavataan joustavasti verkossa!

Public Sector Dayn konsepti uusiutui vastaamaan kävijöiden toiveita! Jatkossa julkisen sektorin ammattilaiset tapaavat maksuttomassa huipputapahtumassa verkossa. Tätä tilaisuutta ei kannata missata, joten merkkaa jo kalenteriisi tärkeät päivämäärät 31.10.—1.11.2018.

Jatkossa PSD:hen osallistuminen on todella helppoa, sillä se onnistuu mistä tahansa tietokoneen ja nettiyhteyden avulla. KuntaPron järjestämässä verkko-summitissa on tarjolla tietoa kuntasektoria koskevista aiheista, jotka puhututtavat ympäri valtakunnan.

Itse tapahtuma tuotetaan studiotilassa Helsingissä. Virtuaaliset vieraat ovat osaavissa käsissä, sillä päivän moderaattorina toimii Peter Nyman ja tapahtuman teemakin on tunnetun uutisankkurin mukainen.
– PSD:n visuaalinen ilme ja studion layout tulevat muistuttamaan uutisstudiota, kertoo KuntaPron asiakkuusjohtaja Tero Karinti.

– Aiemmin yhteistyökumppaneillamme oli PSD:ssä ständipaikkoja, mutta nyt ne ovat vaihtuneet moderneiksi videotuotannoiksi, joita näytetään tapahtuman taukojen aikana. Kumppanimme pääsevät esittelemään niissä palveluitaan, hän lisää.

Runsas kattaus ajankohtaisia aiheita – poimi omasi!

Tapahtuma on suunniteltu osallistujille joustavaksi, ja se limittyy nyt helpommin työpäivienkin lomaan. Laatutakuulla varustettua ohjelmaa on luvassa molempina päivinä kello 9–12.

Keskiviikon 31.10. ensimmäisen osuuden teemana on Kunnan vetovoimatekijät (yritys, yhteistyö ja brändäys), joista ovat puhumassa mm. Lempäälän kunnan strategiatyössä mukana olleen Unfair Lean Marketing Oy:n Johanna Raiskio ja Taru Kumpulainen sekä Kempeleen kunnanjohtaja Tuomas Lohi. Esittelyssä on myös Porin kaupungin palkittu brändiuudistus, jonka toteuttamista avaa viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala.

Päivän toisen osuuden teemana on Digitalisaatio ja uudistuva kunta. Tampereen Smart City -hankkeesta on kertomassa Teppo Rantanen. Lisäksi kuulemme, miten useissa kunnissa on lähdetty rohkeasti uudistamaan palveluita Dynamics 365 -ratkaisuiden avulla. Tavoitteena on tehdä kunnan palvelut helppokäyttöisiksi ja osaksi kuntalaisten elämää.

Torstaina 1.11. ensimmäisen osan teemana on Mitä uudenlainen johtaminen tarkoittaa kunnissa. Johtamisen uudesta aikakaudesta kertoo useasti Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Vincit Oy:n henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen. Lisäksi aihetta käsittelee rohkeasti kuntajohtamista ja palveluiden rakenteita uudistamaan lähtenyt Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko.

Kakkospäivän toisen osan teemana on Pienen kunnan elinvoimatekijät, tulevaisuus ja johtaminen. Sisällössä pureudutaan kunnan kehittämiseen, moderniin uudistamiseen ja paikalliseen yritystoimintaan. Pienten kuntien puolesta puhujana profiloitunut kunnanjohtaja Tytti Määttä Kuhmosta ja sanavalmiina, innovatiivisena kuntajohtajana tunnettu Johanna Luukkonen Laitilasta kertovat pienen kunnan elinvoimaisuudesta ja mahdollisuuksista tarjota laadukasta elämää.

 

Tervetuloa mukaan ottamaan hyöty ja ilo irti PSD:stä, missä sitten oletkin!

 

Ajankohtaista