Siirry sisältöön

OTK Ville Juola aloitti Sarastia-konsernin juristina

OTK Ville Juola aloitti 7.2. Sarastian Chief Legal Officerin (CLO) tehtävässä. Tehtävä on uusi ja CLO tulee muun muassa tukemaan Sarastia-konsernin johtoa liiketoiminnan kehittämisessä, vastaamaan sopimusjuridiikasta ja avustamaan päätöksentekoelimien toimintaa.

Konsernin lakitiimin vahvistamisella pyritään parantamaan Sarastian juridista kyvykkyyttä, konsernitason riskienhallintaa ja toiminnan ennustettavuutta. 

Ville on toiminut aikaisemmin Kesko-konsernissa eri tehtävissä, viimeisimpänä Keskon autotoimialan lakiasioista vastaavana vanhempana lakimiehenä. Sarastialla häntä kiinnostaa näköalapaikka kovaa vauhtia kehittyvässä organisaatiossa. 

–  Rekrytointiprosessissa kävi ilmi Sarastian kova tahto liiketoiminnan voimakkaaseen kehittämiseen uusien toimintamallien ja prosessien kautta, sellaiseen junaan on mukavaa hypätä, Juola toteaa. 

Konsernin lakiosaamisen kehittäminen edistää myös sidosryhmäyhteistyötä. Sarastialla on pyrkimys luoda yhteisiä periaatteita erityisesti omistaja-asiakkaiden tasapuolisen palvelun tukemiseksi.

 

Ajankohtaista