Siirry sisältöön
Mauri Mikkonen

Mauri Mikkonen aloitti ohjelmistoliiketoiminnan liiketoimintajohtajana

Mauri Mikkonen aloitti Sarastialla ohjelmistoliiketoiminnan liiketoimintajohtajana marraskuun alussa. Mikkonen siirtyi Sarastialle Fujitsulta, missä hän työskenteli pitkään erilaisissa johtotehtävissä, palvelunhallinnassa, myynnissä ja tuotannossa. Mikkosella on kokemusta erityisesti julkisen hallinnon ja terveydenhuollon asiakkuuksista.

Sarastian ohjelmistoliiketoiminnassa loppuvuosi on kiireinen, ja pian toimintansa aloittavien hyvinvointialueiden talous- ja HR-järjestelmien käyttöönottoprojektit ovat parhaillaan kovassa vauhdissa.

– Sote-uudistus on valtava muutos ja on selvää, että hyvinvointialueiden järjestelmien ja toimintamallien yhteensovittamisessa on iso työ. Teemme omalta osaltamme parhaamme sen eteen, että muutos sujuisi mahdollisimman hyvin. Järjestelmähankkeiden parissa työskentelee iso joukko osaavia asiantuntijoita, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja ohjelmistokumppaneiden kanssa. Aiempien käyttöönottojen myötä on tunnistettu monia keskeisiä avainkohtia, joihin puuttumalla muutosta voidaan helpottaa, Mikkonen toteaa.

Ajankohtaista