Siirry sisältöön

Koulutusliiketoiminnan päällikkö Kaisa Koskinen esittäytyy

Aiemmin Sarastialla projektipäällikkönä toiminut Kaisa Koskinen tarttui uusiin haasteisiin ja otti vuoden 2020 syksyllä Sarastian uuden koulutusliiketoiminnan vastuulleen. Toiminta käynnistyy alkuvuodesta ja parhaillaan tehdään pohjatöitä.

Alla Kaisan terveiset ja jutun lopussa linkki kyselyyn, jolla kartoitetaan organisaatioiden osaamisen ja koulutusten hallintaa.

***

Moikka,

olen Koskisen Kaisa, 38-vuotias porilainen, kahden pojan äiti. Uuden oppiminen ja toiminnan kehittäminen ovat minua työssä ja vapaa-ajalla eteenpäin vievä polttoaine. Mietin aina kaikessa tekemisessäni, mikä toimii ja mitä voisi tehdä vielä paremmin.

Olen työskennellyt Sarastialla projektipäällikkönä ja osallistunut Sarastian projektimallinkehitystyöhön syksystä 2017 alkaen. 1.11.2020 alkaen sain vetovastuulleni uuden koulutusliiketoiminnan, jota olen päässyt kehittämään ja ideoimaan meillä työskentelevien rautaisten ammattilaisten kanssa.

Työtehtävässäni pääsen auttamaan asiakkaita ja kollegoitani kehittämään ketterää ja jatkuvasti oppivaa organisaatiota, jonka osaamisen johtaminen ja kehittyminen sekä koulutukset hallitaan keskitetysti.

Muuttuva maailma luo haasteita oikeanlaisen osaamisen ja sen tarpeen yhdistämisessä. Myös organisaation muuntautumiskyky digitalisaation tuomien uudistusten myötä nousee merkittävään rooliin. Havaintojeni mukaan organisaatioilla on vahva tarve sekä osaamisensa että erilaisten työtehtävien osaamisvaatimusten kartoittamiseen. Koulutusten ja oppimiskokonaisuuksien digitalisoiminen parantaa koulutusten saatavuutta ja lisää organisaation reagointikykyä muutoksissa.

Tavoitteenani uuden liiketoiminnan osalta on ensisijaisesti ratkoa osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen sekä koulutuksiin liittyviä haasteita ja tarjota keskitetty, ketterä ja skaalautuva alusta koulutusten ja opintokokonaisuuksien sekä organisaation osaamisen hallintaan. Haluan koulutusliiketoiminnan kautta mahdollistaa ja tukea asiakkaidemme toiminnan tehostamista tuomalla tarvittavan osaamisen, ohjeet ja opintokokonaisuudet sekä koulutukset näkyville ja helposti saavutettavaksi.

Meillä sarastialaisilla on valtava määrä erilaista osaamista eri aloilta, myös ydinliiketoimintamme ulkopuolelta. Toivonkin, että koulutusliiketoiminnan kautta pääsemme tarjoamaan organisaatiomme laajan osaamisen asiakkaidemme käyttöön ja rakentamaan yhä vahvempia kumppanuuksia.

Mennyt kuukausi on ollut erittäin mielenkiintoinen ja mukaansatempaava, enkä odota tulevalta vuodelta yhtään vähempää.

Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa teille kaikille!

 

Kaisa Koskinen

koulutusliiketoiminnan
liiketoimintapäällikkö
Sarastia Oy

Ajankohtaista