Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

Käännöspalveluiden sopimustoimittajat valittu

KuntaPro Oy on kilpailuttanut kielten käännöspalveluiden puitejärjestelyn. Puitesopimustoimittajat on valittu ja sopimukset on alkaneet 14.5.2017.

Sopimuskausi on 2 + 1 (optio) + 1 (optio).

Puitejärjestelyn kohteena on arabian, darin, englannin, espanjan, kurdi-soranin, persian, romanian, ranskan, tigrinjan, swahilin, somalin, thain, venäjän, viron, turkin, tamilin, saksan ja ruotsin kielen käännöspalvelut Keski-Uudenmaan seudulla ja arabian, darin, englannin, kurdi-soranin, persian, somalin ja venäjän kielen käännöspalvelut Hämeenlinnan seudulla.

 

Optiona ovat muiden kuin ylempänä listattujen kielten käännöspalvelut sekä Hämeenlinnan seudulla auktorisoidut käännökset. Keski-Uudenmaan seudulla auktorisoidut käännökset kuuluvat puitejärjestelyyn.

Tarjouskilpailuvaiheessa toimittajat ovat nimenneet pääkääntäjät eniten käytetyille kielille, mutta toimittajilla on oltava vähintään 1 kääntäjä jokaista hinnoiteltavaa kieltä kohden koko sopimuskauden ajan.

Valitut toimittajat järjestyksessä seuduittain

Hämeenlinnan seutu

  1. Semantix Finland Oy
  2. Lingoneer Oy
  3. Lingsoft Language Services Oy
  4. Käännös-Aazet Oy
  5. Oulan tulkkauspalvelut Oy

.

Keski-uudenmaan seutu

  1. Semantix Finland Oy
  2. Lingsoft Language Services Oy
  3. Lingoneer Oy
  4. Käännös-Aazet Oy
  5. Oulan tulkkauspalvelut Oy

 

 

Valmiiden käännösten toimitusaika (kun tilaajan tilaus on tehty arkipäivänä klo 12 mennessä) on 4-7 arkipäivää toimittajasta riippuen(1-3*A4).

 

Toimittajat ja kääntäjät noudattavat Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto Finlands översättar- och tolkförbund ry:n hyvää kääntämistapaa.

 

Lisätietoja osoitteesta hankinta@kuntapro.fi

Hakusanat: kääntäjä, käännös, kielen, kieli

Ajankohtaista