Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

Irtokalustekilpailutuksen sopimustoimittajat on valittu

KuntaPro on saanut päätökseen irtokalusteiden hankinnan kilpailutuksen. Valitut sopimustoimittajat on lueteltu alla kalusteryhmittäin:

Toimisto- ja julkitilakalusteet:

– Modeo Oy

– Kinnarps Oy

– Martela Keskus Häme 10 Oy

– EFG Toimistokalusteet Oy

– Isku Interior Oy

– Pa-Ri Materia Oy

Oppilas- ja koulukalusteet:

– Tevella Oy

– Kinnarps Oy

– Ofisea Oy

– Martela Keksus Häme 10 Oy

– Isku Interior Oy

– Lekolar-Printel Oy

Varhaiskasvatuksen kalusteet:

– Tevella Oy

– Toika Oy

– Kuopion Woodi Oy

– Lekolar-Printel Oy

Hoivakoti- ja seniorikalusteet:

– Kuopion Woodi Oy

– Kinnarps Oy

– Martela Keskus Häme 10 Oy

– Alastek Oy

– Isku Interior Oy

Sopimus astuu voimaan 2.1.2019 alkaen. Sopimuskausi on määräaikainen kaksi vuotta, minkä jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa kahdella optiovuodella.

Kilpailutuksessa on kiinnitetty huomiota materiaalien kestävyyteen sekä mm. seuraaviin ympäristöasioihin: materiaalivalintojen ympäristö- ja ilmastovaikutus, tuotantoprosessien ilmastovaikutus, kemikaalit ja logistiikka sekä kierrätys. Varhaiskasvatuksen kalusteiden osalta on kiinnitetty huomiota kalusteiden turvallisuusnäkökulmaan, yrityksissä olevaan pedagogiseen pätevyyteen jota hyödynnetään kalustussuunnittelussa sekä toimittajien valmiuteen suunnitella suuria koulu-, päiväkoti yms. kokonaisuuksia.

Lisäksi kilpailutuksessa on huomioitu palveluntuottajien monipuolinen palveluntarjonta: työympäristömäärittely ja kalusteiden uudelleensijoittelupalvelu (toimisto- ja julkitilakalusteet), laajempi asiantuntijan tekemä kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, inventointipalvelu, kalusteiden vuokrauspalvelu, kalusteiden koekäyttömahdollisuus, kalusteiden lisävarusteet ja optiot.

Edelliseen kalustesopimukseemme verrattuna etuna on edullisemman hintatason lisäksi mm. sopimustoimittajien monipuolisuus ja ympäristönäkökohtien entistä suurempi rooli.

Lisätietoja: hankinta@kuntapro.fi

Ajankohtaista