Tuotantopäällikkö (vakituinen), Rovaniemi tai Kajaani

Hakuaika päättyy 2019-07-31
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme taloushallinnon tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen tai Kajaanin toimipisteeseen.

Tuotantopäällikkönä vastaat alueellisesti talouspalvelutuotannon toiminnan ohjaamisesta tuotantostrategian mukaisesti ja liiketoiminnallisesti kannattavasti ja toimit tiimikohtaisten palvelupäälliköiden esimiehenä. Vastaat talouden ja tuloksen seurannasta sekä budjetoinnista, palvelulaadun ja tuottavuuden seurannasta ja mittaroinnista, valvot asiakastyytyväisyyttä ja osallistut tarjousten ja sopimusdokumenttien laadintaan.

Odotamme hakijalta:

Tehtävässä tarvitset paineensietokykyä, kehitysmyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet esimiehenä ja työkaverina kannustava ja positiivinen sekä pystyt kehittymään Sarastian mukana.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, hyviä esimiestaitoja ja työsuhdeasioiden tuntemusta. Tuotantopäällikkönä tarvitset kykyä johtaa ihmisiä, nopeaa päätöksentekokykyä ja taloushallinnon prosessien kokonaistuntemusta. Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista yhtiömme strategiaan ja palvelutuotannon kehittämiseen.

Eduksi katsomme:

Kunta-alan tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle Sarastian henkilöstöedut, liukuvan työajan, mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä sekä monipuolisen taloushallinnon tehtävän kuntasektorin näköalapaikalla!

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Leila Aalto, puh. 040 869 6330, leila.aalto@sarastia.fi, ti 9.7. klo 9-12 ja to 18.7. klo 9-12.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 31.7.2019 mennessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.