Tiiminvetäjä (määräaikainen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2019-11-27
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Sarastian asiakaspalveluyksikköön määräaikaista tiiminvetäjää ajalle 1.2.2020-28.2.2021. Tehtävässäsi toimit taloushallinnon tiimin operatiivisena esimiehenä. Työntekopaikkana toimii Rovaniemen toimiston asiakaspalveluyksikkö.

Tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu mm. perehdyttäminen, työvuorojen suunnittelu, tiimipalaverien pitäminen, ongelmatilanteiden selvittäminen, työviihtyvyyden kehittäminen sekä tiimin työtehtävät tilanteen mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkää ja innostavaa esimiesotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Esimiehenä olet kannustava, ratkaisukeskeinen ja paineensietokykyinen sekä luot ympärillesi innostavaa kehittämismyönteistä ilmapiiriä. Arvostamme aiempaa kokemusta kehittämistyöstä, esimiestyöstä sekä kokemusta tai alan tuntemusta taloushallinnon työtehtävistä. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeastikin ja kehittymään tehtäväsi ja Sarastian mukana.

Asiakaspalvelun taloushallinnon tiimissä työskennellään vastuullisissa tehtävissä. Tiimin tehtäviin kuuluu erilaisia toimeksiantoja taloushallinnon eri prosesseihin sekä järjestelmiin liittyen. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii myös erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian henkilöstöedut.

Eduksesi katsotaan sujuva ruotsin ja englannin kielen taito.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Sarastia Rekryn sivujen kautta 28.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Lotta Löfberg lotta.lofberg@sarastia.fi.