Tiiminvetäjä (määräaikainen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2020-04-08
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Sarastian Rovaniemen asiakaspalveluyksikköön määräaikaista tiiminvetäjää 28.2.2021 asti. Määräaikaisen tehtävän päätyttyä pyrimme jatkamaan työsuhdetta vakinaisena ko tehtävässä tai muissa avoinna olevissa tehtävissämme.

Tiiminvetäjänä toimit taloushallinnon tiimin operatiivisena esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu mm. perehdyttäminen, työvuorojen suunnittelu, tiimipalaverien pitäminen, ongelmatilanteiden selvittäminen, työviihtyvyyden kehittäminen sekä tiimin työtehtävät tilanteen mukaan.

Asiakaspalvelun taloushallinnon tiimissä työskennellään vastuullisissa tehtävissä – tiimin tehtäviin kuuluu erilaisia toimeksiantoja taloushallinnon eri prosesseihin sekä järjestelmiin liittyen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkää ja innostavaa esimiesotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Esimiehenä osaat olla kannustava ja ratkaisukeskeinen, omaat hyvän paineensietokyvyn sekä luot ympärillesi innostavaa kehittämismyönteistä ilmapiiriä. Odotamme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii myös erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme aiempaa kokemusta kehittämistyöstä ja esimiestyöstä. Eduksesi luetaan tuntemus taloushallinnon työtehtävistä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Sarastia kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten sinun tulisi pystyä kehittymään tehtäväsi ja Sarastian mukana. Eduksesi luetaan myös sujuva ruotsin ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian kattavat henkilöstöedut.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Sarastia Rekryn sivujen kautta 8.4.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tero Karinti, tero.karinti@sarastia.fi, ja puhelimitse 31.3.2020 klo 13.30-15.00, puh. 040 931 1550.