Tietovarastoasiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-05-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita.  Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle.

Teemme omaa järjestelmäkehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa. Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tietovarastoasiantuntijaa. Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä.

Tehtävänkuva:

Tietovarastoasiantuntijan tehtävänä on kehittää raportoinnin ja analytiikan (Business Intelligence/BI) eli tiedolla johtamisen järjestelmiä osana kehitystiimiä. Tietovarastoasiantuntija suunnittelee tietokanta- ja tietovarastoratkaisuja sekä vastaa niiden toteutuksesta. Tehtävä rakentuu Microsoftin SQL Server-teknologian ja Azure-pilvialustan ympärille ja tehtävästä suoriutumisessa auttaa Javascript ja HTML5-osaaminen. Tehtäväalueella on myös osavastuuta muusta BI-järjestelmiin liittyvistä teknisistä suunnittelusta ja toteutuksesta.

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta BI-raportoinnista, konseptoinnista, arkkitehtuurisuunnittelusta ja määrittelystä.

 Tarjoamme sinulle:

  • Työtä, jolla on merkitys
  • Alan parhaiden ammattilaisten kanssa työskentelyä
  • Mahdollisuutta olla paras mahdollinen Sinä
  • Työskentelyä Suomen edistyneimmän julkisen sektorin raportointiratkaisun parissa
  • Modernimmat teknologiat ja työkalut
  • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
  • Sarastia Oy:n henkilöstöedut

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Juho Nieminen puhelimitse, puh. 040 843 7718 tai sähköpostitse, sposti. juho.nieminen(@)sarastia.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen juho.nieminen(@)sarastia.fi 15.5.2020 mennessä. Haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä ja tietovarastoasiantuntija valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.