Teknologiat ja integraatiot -arkkitehti (vakituinen), toimipiste valittavissa

Hakuaika päättyy 2019-06-25
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haluatko olla luotsaamassa ja tekemässä softakehitystä merkittävissä projekteissa, osaavien ja sparraavien työtovereiden kanssa? Sarastian Ohjelmistot ja tiedolla johtaminen -yksikkö hakee lisävahvistusta asiantuntijasta, joka haluaa olla kehittämässä ja tuotteistamassa digipalveluita asiakkaillemme ja ensimmäisten joukossa hyödyntämässä julkisen pilven kehittyviä alustoja. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessa.

Jos sinulla on jo kertynyt kokemusta softatiimin ohjaamisesta ja parhaiden arkkitehtuuriratkaisujen löytämisestä yhdessä asiakkaiden kanssa, tämä on loistava tilaisuus kehittyä. Saat edelleen olla mukana itse toteuttamassa ja oppimassa uutta sekä pääset vahvasti vaikuttamaan tiimin työskentelyyn parhaita mahdollisia tuloksia kohti.

Liiketoimintamme painopisteet ovat D365, PowerBI ja Azure -pilvipalveluiden lisäksi Kuntax Henkilöstö HRD -järjestelmässä sekä seuraavan sukupolven käyttöliittymissä. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia toisiltamme, jonka vuoksi uskommekin, että tämä onnistuu parhaiten kun töissä on mukava, mutta suoraviivainen meininki. Tätä elämme joka päivä.

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
 • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
 • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää.
 • Kattavat työsuhde-etumme.

Olemme julkisomisteinen yhtiö, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.

Toivomme että sinulta löytyisi:

 • Erinomainen osaaminen ohjelmoinnista ja ohjelmointimallien luonnista.
 • Vahva tausta (5+ vuotta) ohjelmistokehityksestä kehittäjän/arkkitehdin roolissa.
  • Osaamista ja projektikokemusta julkisen pilven alustasta (AWS, Azure, GCP)
  • Vahva ketterän kehittämisen osaaminen
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisätietoja:

Ohjelmistoliiketoimintajohtaja Joni Talvitie, joni.talvitie@sarastia.fi, 045 6515 376

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 25.6.2019 mennessä. Haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.