Tekninen arkkitehti (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-05-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita.  Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle.

Teemme omaa järjestelmäkehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa. Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Haemme teknistä arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Tulevat työkaverisi ovat enimmäkseen Kangasalan, Porin ja Hämeenlinnan toimipisteissä.

Tehtävänkuva:

Teknisen arkkitehdin tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa ratkaisuja sekä sisäisen tuotekehityksen että asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseksi. Tehtävänäsi on varmistaa, että toteutus vastaa suunniteltua arkkitehtuuria sekä sen, että ratkaisemme ongelman juurisyytä.

Järjestelmämme pohjautuvat enimmäkseen Microsoft Dynamics365-tuoteperheeseen sekä Azure-pilvialustaan.

Odotamme sinulta:

Työssäsi tulet olemaan suunnittelun tukena moniin eri suuntiin. Odotammekin, että osaat selittää suunnitellun ratkaisun kenelle tahansa kuulijan osaamisesta riippumatta. Odotamme myös tehtävään soveltuvaa osaamista sekä useamman vuoden työkokemusta.

Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla suunnittelemassa ja rakentamassa tätä tulevaisuuden ratkaisua laatu edellä
  • Mahdollisuuden oppia uutta ja pitää osaamisestasi huolta
  • Mukavan työyhteisön
  • Sarastia Oy:n henkilöstöedut

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava arkkitehti Teppo Lainio sähköpostitse, sposti. teppo.lainio(@)sarastia.fi.

Haluatko olla tekemässä totta rohkeasta ja kunnianhimoisesta pilvivisiosta, johon johtomme on sitoutunut? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen teppo.lainio(@)sarastia.fi 15.5.2020 mennessä. Tekninen arkkitehti valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.