Taloussuunnittelija (vakituinen), Hämeenlinna, Tuusula, Pori

Hakuaika päättyy 2020-03-29
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen raportoinnin ja budjetoinnin rautaista ammattilaista. Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää raportoinnin järjestelmiä osana taloussuunnittelu- ja raportointitiimiä. Voit työskennellä joko Hämeenlinna, Tuusulan tai Porin toimipisteessämme.

Vastaat ensisijaisesti taloussuunnittelu- ja raportointijärjestelmien kehittämisestä ja koordinoinnista sekä tehtävän asiantuntijuudesta. Tehtäväalueellasi on myös muu raportointiin ja budjetointiin liittyvä työ mukaan lukien laskentatunnisteiden perustaminen, täsmäytykset, uusien asiakkaiden käyttöönotot, muut pääkäyttäjätehtävät sekä asiakasrajapinnassa toimiminen. Käytössä olevat ohjelmat ovat FPM ja Tabella.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista tai tietoteknistä koulutusta ja laajaa kokemusta etenkin kuntien ja kuntayhtymien raportoinnista sekä kirjanpidon osaamista. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, hyvää logiikkaa ja numerotarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakkuusprojektien läpiviemiseen. Toimintaympäristön muutoksessa (mm. Kuntatieto-ohjelma, uudet tietojärjestelmät, digitalisaatio ym.) korostuu erityisesti innostuneisuus, kehittämishenkisyys ja itseohjautuva ote. Tehtävän painotuksia voidaan muuttaa henkilön osaamisen ja ominaisuuksien pohjalta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.3.2020 Sarastia Rekryn sivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Marita Hillberg, puh. +358 50 509 1715, yhteydenotot puhelimitse 20.3.2020 klo 9-11 tai 25.3.2020 klo 15.30-17.