Taloussuunnittelija (vakinainen), ensisijaisesti Hämeenlinna, Tuusula, Pori

Hakuaika päättyy 2020-06-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen raportoinnin ja budjetoinnin rautaista ammattilaista. Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää raportoinnin järjestelmiä osana taloussuunnittelu- ja raportointitiimiä. Ensisijainen työskentelypisteesi olisi joko Hämeenlinna, Tuusulan tai Porin toimipisteessämme.

Vastaat ensisijaisesti taloussuunnittelu- ja raportointijärjestelmien kehittämisestä ja koordinoinnista sekä tehtävän asiantuntijuudesta. Tehtäväalueellasi on myös muu raportointiin ja budjetointiin liittyvä työ mukaan lukien laskentatunnisteiden perustaminen, täsmäytykset, uusien asiakkaiden käyttöönotot, muut pääkäyttäjätehtävät sekä asiakasrajapinnassa toimiminen. Käytössä olevat ohjelmat ovat FPM ja Tabella.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista tai tietoteknistä koulutusta ja laajaa kokemusta etenkin kuntien ja kuntayhtymien raportoinnista sekä kirjanpidon osaamista. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, hyvää logiikkaa ja numerotarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakkuusprojektien läpiviemiseen. Toimintaympäristön muutoksessa (mm. Kuntatieto-ohjelma, uudet tietojärjestelmät, digitalisaatio ym.) korostuu erityisesti innostuneisuus, kehittämishenkisyys ja itseohjautuva ote. Tehtävän painotuksia voidaan muuttaa henkilön osaamisen ja ominaisuuksien pohjalta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Sarastia Rekryn sivujen kautta viimeistään 15.6.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Leila Aalto, puh. +358 40 869 6330, yhteydenotot puhelimitse ti 9.6.2020 klo 11-13 tai ke 10.6.2020 klo 9-11.