Taloushallinnon osaaja

Hakuaika päättyy 2019-06-02
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Rovaniemen toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen vahvaa konsernitilinpäätöstaitoista taloushallinnon osaajaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen taloushallinnon tehtävän kuntasektorin näköalapaikalla.

Työssäsi vastaat asiakkaidemme kirjanpidosta asiakaspalavereineen ja tilinpäätöksineen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kehitysmyönteistä ja konsultoivaa lähestymistapaa niin asiakkaiden kuin kollegoidesi suuntaan. Omaat hyvät verkostoitumistaidot, joita hyödynnät myös eri toimipisteissämme sijaitsevien kollegoidesi kanssa.

Odotamme hakijalta:

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä konsernitilinpäätösosaamista. Kokemuksen kuntien ja kuntayhtymien taloushallinnosta katsomme eduksesi. Käytössämme ovat Raindance Kuntamalli ja FPM -järjestelmät.

Eduksi katsomme:

Arvostamme hyvää paineensietokykyä sekä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Eduksesi katsomme kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakasprojektien läpiviemiseen. Olet työkaverina kannustava, toimeenpaneva ja energinen sekä luot ympärillesi innostavaa ilmapiiriä. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeastikin ja kehittymään tehtäväsi ja Sarastian mukana.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle Sarastian henkilöstöedut, liukuvan työajan sekä mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jenita Koivuranta, puh. 020 610 9914, jenita.koivuranta@sarastia.fi. Tavoitettavissa parhaiten ma-to klo 15.00 – 16.30.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Sarastia Rekryn sivuilta 2.6.2019 mennessä osoitteessa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa