Talouden raportointipäällikkö

Hakuaika päättyy 2021-04-25
Rekrytoija: Sarastia Oy

Etsimme Talouden raportointipäällikköä Tiedolla johtamisen tiimiimme. Tuotamme raportointiratkaisuja kymmenille julkisen sektorin toimijoille. 17 hengen tiimimme kasvaa nopeaa vauhtia ja meidän kanssamme pääset kehittämään jatkuvasti uusia ratkaisuja. Teemme omaa ohjelmistokehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman kehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen.

Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä, joita meillä on ympäri Suomea. Tarjoamme myös monipuoliset mahdollisuudet etätöiden tekemiseen.

Tehtävässä vastaat talousraportoinnin kehittämisestä asiakkaille ja olet mukana merkittävien BI-projektien vetämisessä ja suunnittelussa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raportoinnin kokonaisvaltainen kehittäminen ml. uusien ratkaisujen toteutus pilottien ja POC:ien avulla. Toimit myös muutaman henkilön lähiesimiehenä, joiden kanssa kehität ratkaisujamme eteenpäin

Edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Liiketaloudellinen koulutus ja kokemus julkiselta sektorilta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä
  • kokemusta talousraportoinnista
  • kykyä hahmottaa hyvin kokonaisuuksia ja viedä asioita itsenäisesti eteenpäin
  • pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja halua oppia koko ajan lisää. Toimit osana tiimiä, joten osaat pyytää ja tarjota apua

 Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
  • Sarastia Oy:n henkilöstöedut

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa.

Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Papunen puhelimitse, puh. +358 44 033 2035 tai sähköpostitse, janne.papunen@sarastia.fi. Lähetä hakemuksesi Jannelle sähköpostitse 25.4.2021 mennessä.