Sarastia365 Materiaalihallinta tuotepäällikkö (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-05-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita.  Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle.

Teemme omaa järjestelmäkehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa. Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Sarastia Oy tuottaa asiakkailleen monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja tavoitteenamme onkin digitalisoida asiakkaidemme palveluprosesseja. Sarastian365 ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan ja ovat tuotteistettuja ratkaisuja, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille.

Kasvavan asiakasmäärämme johdosta etsimmekin tuotepäällikköä, jonka vastuulla on Sarastia365 materiaalihallinnan ratkaisukokonaisuus, joka sisältää katalogihallinnan-, sähköisen tilaamisen- ja varastonhallinnan ratkaisut. Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä.

Sarastia365 materiaalihallinta on osa sarastia365 liiketoiminta-alustaa, joka sisältää seuraavat ratkaisualueet: sarastia365 Talous, Sarastia365 HR, Sarastia365 BI, sarastia365 asiakkuuden- ja palvelunhallinta, sarastia365 Materiaalihallinta, Sarastia365 robotori sekä Sarastia365 integraatioalusta

Etsimämme henkilö on proaktiivinen ja järjestelmällinen sekä innostunut oppimaan uutta. Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia. Tuotepäällikön vastuulla on vastata ja koordinoida Sarastia365 materiaalihallinnan ratkaisualuetta yhdessä tuoteryhmän kanssa. Tuotepäällikön tehtävänä on myös osallistua jollain osin projektitoimituksiin.

Lisäksi Sarastia365 materiaalihallinta tuotepäällikkö on mukana muiden tuotepäälliköiden kanssa kehittämässä koko sarastia365 liiketoiminta-alustaa ja konseptia.

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 20 toimipistettä ympäri Suomen. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Dynamics 365 tuotetiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja. Asiakkaitamme sijaitsee kuitenkin eri puolella Suomea, joten työ edellyttää reipasta matkustusvalmiutta sisäisesti sekä asiakkaiden luokse.

Odotamme sinulta:

 • Ymmärrystä logistiikan/materiaalihallinnan prosesseista
 • Soveltuvaa koulutusta
 • Kokemusta ketteristä käyttöönottoprojekteista
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta tuotekehitykseen
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Esiintymisvalmiutta
 • Matkustusvalmiutta

Eduksesi katsomme:

 • Dynamics 365 F&O/AX Materiaalihallinnon sertifioinnit
 • Kokemukset Dynamics 365/AX käyttöönottoprojekteista
 • Microsoft pilviteknologian ymmärrys (Azure, Dynamics 365, Office 365)
 • Tuotehallinta osaaminen ja/tai sen ymmärrys ohjelmistoliiketoiminnassa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä

Hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Santanen puhelimitse 044 701 7704 tai sähköpostitse janne.santanen(@)sarastia.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla janne.santanen(@)sarastia.fi 15.5.2020 mennessä. Materiaalihallinnan tuotepäällikkö valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.