Ratkaisuasiantuntija (vakituinen), toimipiste valittavissa

Hakuaika päättyy 2019-06-12
Rekrytoija: Sarastia Oy

Kuntax Henkilöstö on Mepco Pro -järjestelmään pohjautuva tuotteistettu kuntasektorin HR- ja palkanlaskentaohjelmisto. Haemme nyt ratkaisuasiantuntijaa täydentämään tiimiämme sekä työskentelemään projekteissa ja jatkuvan palvelun tukitehtävissä.

Voit työskennellä jossakin seuraavista toimipisteistämme: Hämeenlinna, Hyvinkää, Kangasala, Nummela, Tuusula, Kotka, Kouvola, Varkaus, Kankaanpää, Pori, Salo, Turku, Ivalo, Kajaani tai Rovaniemi.

Odotamme hakijalta:

Odotamme sinulta perehtyneisyyttä kunta-alaan tai muuhun julkishallintoon, palkanlaskennan osaamista OVTES, KVTES, AVAINTES, tarkkuutta ja loogista päättelykykyä, omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Eduksi katsomme:

Arvostamme erityisesti OVTES-osaamista, pääkäyttäjätehtävien aiempaa tuntemusta, Mepco HRM- tai MepcoPro-tuotteen tuntemusta sekä HR-projekteissa asiantuntijatehtävissä toimimista.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä, Sarastian henkilöstöedut, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä kehittyvän järjestelmän parissa.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • Kuntax Henkilöstö -liiketoimintapäällikkö Eeva Pullinen, puh. 040 519 8071, eeva.pullinen(@)sarastia.fi
  • tuotepäällikkö Annika Leppäkoski, puh. 050 361 9495, annika.leppakoski(@)sarastia.fi

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Sarastia Rekryn sivujen kautta 12.6. mennessä.