Ratkaisuasiantuntija, Microsoft Dynamics 365 / CRM (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-11-08
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava yritys. Työllistämme lähes 900 asiantuntijaa sekä välitämme sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuosittain. Autamme kuntia ja kuntaorganisaatioita palveluiden modernisoinnissa ja digitalisoinnissa kehittämällä edelläkävijäratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Sarastia-konserniin kuuluvat Sarastia Oy, Sarastia Rekry Oy, Sarastia Kuntaperintä Oy sekä Onvire Oy. Konsernin vuoden 2020 liikevaihtotasoksi on arvioitu lähes 130 miljoonaa euroa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Microsoft Dynamics 365 liiketoimintasovellusten / CRM-RATKAISUASIANTUNTIJAA.

Ratkaisuasiantuntijana osallistut Sarastia365 asiointiratkaisujen kehitystyöhön ja toimituksiin asiakkaille. Työskentelet osana ketterää ja itseohjautuvaa tiimiä, jossa roolisi painottuu ratkaisujen teknisten ratkaisujen määrittelyyn, toteuttamisen, testaamiseen ja käyttöönottoihin. Tuet ratkaisuarkkitehtia ratkaisukokonaisuuksien suunnittelussa sekä tunnistat proaktiivisesti asiakkaiden liiketoimintatarpeita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta Microsoft Dynamics 365 liiketoimintasovelluksista (esim. Sales, Customer Service, Field Service) ja näiden mukauttamisesta.

Odotamme asiantuntijaltamme:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Aikaisempaa kokemusta D365 sovelluksista tai Power Apps -teknologiasta
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa
  • Aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
  • Positiivista ja reipasta asennetta sekä halua kehittyä tehtävässä

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa, kannustavassa ja itseohjautuvassa tiimissä, tulevaisuuden kuntaratkaisujen parissa
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, jonka sisällön muotoutumiseen pääset itse vaikuttamaan
  • Ympäristön, jossa asiantuntijuuteesi panostetaan
  • Sarastia Oy:n henkilöstöedut
  • Etätyömahdollisuuden

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 20 toimipistettä ympäri Suomen. Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja, joka mahdollistaa sinulle joustavan työskentelyn ympäri Suomen.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Teemu Tokee, puh. 050 4015788.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi Teemulle sähköpostitse osoitteeseen teemu.tokee@sarastia.fi 8.11.2020 mennessä.