Projektipäällikkö (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-10-22
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää ja asiakaslähtöistä PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Vastuullesi kuuluvat hankkeiden kokonaisvastuullinen ja tuloksellinen johtaminen, projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Valittavana henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja dokumentaatiotaidot. Olet diplomaattinen, mutta omaat riittävän napakkuuden ja vahvan neuvottelukyvyn asiakkaaseen, omaan henkilöstöön ja toimittajiin haastavissa tilanteissa.

Työstettävien hankekokonaisuuksien ja projektien koko ja laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan.  Työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaan, tiimisi, toimittajien ja muiden Sarastian  asiantuntijoiden kanssa. Onnistumistasi mitataan taloudellisesti, laadullisesti ja asiakastyytyväisyyden kautta.

Edellytämme projektipäälliköltämme

  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä asiakaslähtöisestä projektityöstä yli 3 vuotta, hallitset niin ketterät kuin perinteisemmätkin projektinhallintamenetelmät, IPMA-sertifiointi katsotaan eduksi
  • erinomaisia yhteistyö-, dokumentaatio- ja viestintätaitoja
  • napakkuutta ja johdonmukaisuutta haastavissa tilanteissa
  • paineensietokykyä
  • aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
  • kykyä toimia tehokkaasti verkottuneessa, hajautetussa organisaatiossa
  • positiivista ja reipasta asennetta
  • vahva kuntatoimijoiden prosessiasiantuntemus sekä tulevan maakuntauudistuksen tuntemus katsotaan eduksi!

Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinut pitäisi valita sekä milloin voisit aloittaa. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä kuvaa työkokemuksesi vetämiesi projektien kautta. Lisääthän hakemukseesi referenssejä sekä suosittelijoita, joihin voimme olla yhteydessä.

Sarastia tarjoaa sinulle avainpaikan julkisen sektorin rakennemuutokseen työssä, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä yleisen käytännön mukaiset hyvät muut edut. Työtä voit tehdä esimerkiksi Turusta, Salosta, Hämeenlinnasta tai Helsingistä käsin. Odotamme myös matkustusvalmiutta koko Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Sirpa Roos, puh. 040 8069221.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi Sirpalle sähköpostitse (sirpa.roos@sarastia.fi) 22.10.2020 mennessä.