Palvelupäällikkö (vakituinen), Rovaniemi tai Kajaani

Hakuaika päättyy 2019-07-31
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme taloushallinnon palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen tai Kajaanin toimipisteeseen.

Palvelupäällikkönä toimit tiimisi esimiehenä ja vastaat tiimisi toiminnan ohjaamisesta ja kehittämisestä tuotantostrategian mukaisesti. Vastaat operatiivisten asioiden hoidosta asiakkaan kanssa, seuraat ja kehität tiimisi palvelutuotannon laatua ja tehokkuutta sekä asiakastyytyväisyyttä. Palvelupäällikkönä sinulla on vastuu tiimisi työn suunnittelusta ja resursoinnista.

Odotamme hakijalta:

Olet esimiehenä ja työkaverina kannustava ja positiivinen sekä pystyt kehittymään Sarastian mukana. Edellytämme soveltuvaa koulutusta, hyviä esimiestaitoja ja työsuhdeasioiden tuntemusta. Palvelupäällikkönä tarvitset kykyä johtaa ihmisiä ja organisoida töitä, oma-aloitteisuutta ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa.

Odotamme sinulta taloushallinnon prosessien kokonaistuntemusta ja vahvaa sitoutumista yhtiömme strategiaan. Tehtävässä tarvitset paineensietokykyä, kehitysmyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi katsomme:

Kunta-alan tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle Sarastian henkilöstöedut, liukuvan työajan, mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä sekä monipuolisen taloushallinnon tehtävän kuntasektorin näköalapaikalla!

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Leila Aalto, puh. 040 869 6330, leila.aalto@sarastia.fi, ti 9.7. klo 9-12 ja to 18.7. klo 9-12.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 31.7.2019 mennessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.