Palveluasiantuntijan määräaikainen työsuhde

Hakuaika päättyy 2021-04-07
Rekrytoija: Sarastia Oy

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Haemme Rovaniemelle Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 03.05.2021 alkaen.

Palveluasiantuntijana työskentelet asiakaspalvelun henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon tiimissä vastuullisissa tehtävissä, suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan sekä vahvojen talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten parissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa niin puhelimitse, chatin kuin sähköisen palvelupyyntöjärjestelmänkin kautta palkka- ja palvelussuhdeasioissa tai lasku- ja talousasioissa. Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian laajat henkilöstöedut sekä perehdytysjakson jälkeen etätyömahdollisuuden.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai alan tuntemusta palkka- tai taloushallinnon työtehtävistä, tai kokemusta vastaavan tyyppisistä asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksesi katsotaan sujuva ruotsin ja englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Milla Vaarala, puh. 040 806 9953, milla.vaarala@sarastia.fi