Palveluasiantuntija (vakituinen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2020-03-31
Rekrytoija: Sarastia Oy

Toiminnan kasvaessa haemme Rovaniemelle Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin.

Palveluasiantuntijana työskentelet asiakaspalvelun henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon tiimissä vastuullisissa tehtävissä, suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan sekä vahvojen talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten parissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa niin puhelimitse, chatin kuin sähköisen palvelupyyntöjärjestelmänkin kautta palkka- ja palvelussuhdeasioissa tai lasku- ja talousasioissa.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian laajat henkilöstöedut.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai alan tuntemusta palkka- tai taloushallinnon työtehtävistä, tai kokemusta vastaavan tyyppisistä asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksesi katsotaan sujuva englannin ja ruotsin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Vaarala, milla.vaarala@sarastia.fi ja puh. 040 806 9953.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 31.3.2020 mennessä. Työn aloitus tapahtuu mahdollisimman pian.