Palveluasiantuntija (määräaikainen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2019-09-25
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Rovaniemelle Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.
Työskentelet asiakaspalvelun henkilöstöhallinnon tiimissä vastuullisissa tehtävissä, suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan ja vahvojen talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten parissa.

Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa puhelimitse, chatin sekä sähköisen palvelupyyntöjärjestelmän kautta palkka- ja palvelussuhdeasioissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tai alan tuntemusta palkkahallinnon työtehtävistä. Lisäksi odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsotaan sujuva englannin ja ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Lotta Löfberg, lotta.lofberg@sarastia.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 19.9. mennessä. Työn aloitus 1.10. tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 1.10.2019-30.6.2020.