Palveluasiantuntija (määräaikainen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2020-11-01
Rekrytoija: Sarastia Oy

Toiminnan kasvaessa haemme Rovaniemelle Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijoita määräaikaisiin työsuhteisiin (3 paikkaa). Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan (aikaisintaan 1.11.2020 alkaen)  ja jatkuu 31.10.2021 saakka.

Palveluasiantuntijana työskentelet asiakaspalvelun henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon tiimissä vastuullisissa tehtävissä, suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan sekä vahvojen talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten parissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa niin puhelimitse, chatin kuin sähköisen palvelupyyntöjärjestelmänkin kautta palkka- ja palvelussuhdeasioissa tai lasku- ja talousasioissa.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian laajat henkilöstöedut sekä perehdytysjakson jälkeen etätyömahdollisuuden.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai alan tuntemusta palkka- tai taloushallinnon työtehtävistä, tai kokemusta vastaavan tyyppisistä asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksesi katsotaan sujuva englannin ja ruotsin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 19.10-23.10.2020 Milla Vaarala, milla.vaarala@sarastia.fi tai puh. 040 806 9953.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää Sarastia Rekryn sivujen kautta 1.11.2020 mennessä.