Palveluasiantuntija (määräaikainen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2020-03-31
Rekrytoija: Sarastia Oy

Toiminnan kasvaessa haemme Rovaniemelle Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijoita määräaikaisiin työsuhteisiin 31.12.2020 asti.

Palveluasiantuntijana työskentelet asiakaspalvelun henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon tiimissä vastuullisissa tehtävissä, suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan sekä vahvojen talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten parissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa niin puhelimitse, chatin kuin sähköisen palvelupyyntöjärjestelmänkin kautta palkka- ja palvelussuhdeasioissa tai lasku- ja talousasioissa.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian laajat henkilöstöedut.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai alan tuntemusta palkka- tai taloushallinnon työtehtävistä, tai kokemusta vastaavan tyyppisistä asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksesi katsotaan sujuva englannin ja ruotsin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Vaarala, milla.vaarala@sarastia.fi ja puh. 040 806 9953.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 31.3.2020 mennessä. Työn aloitus tapahtuu mahdollisimman pian.