Palveluasiantuntija (määräaikainen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2019-11-27
Rekrytoija: Sarastia Oy

Toiminnan kasvaessa haemme Rovaniemelle Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijoita määräaikaisiin työsuhteisiin.

Palveluasiantuntijana työskentelet asiakaspalvelun henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon tiimissä vastuullisissa tehtävissä, suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan sekä vahvojen talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten parissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa niin puhelimitse, chatin kuin sähköisen palvelupyyntöjärjestelmänkin kautta palkka- ja palvelussuhdeasioissa tai lasku- ja talousasioissa.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai alan tuntemusta palkka– tai taloushallinnon työtehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksesi katsotaan sujuva englannin ja ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa laaja-alaisesti huippuosaajaksi. Saat käyttöösi myös Sarastian henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Lotta Löfberg, lotta.lofberg@sarastia.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 28.11. mennessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan vuoden 2019 puolella. Määräaikaisten työsuhteiden pituus on vähintään kuusi kuukautta.