Palkkasihteeri (vakituinen), Pori

Hakuaika päättyy 2020-07-24
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkkasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Porin toimipisteeseemme.

Sarastia tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten ja palkansaajien työkalut mukaan lukien matkalaskujärjestelmän sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset. Sarastian palvelutuotanto on modernia, vahvasti sähköistettyä ja esimerkiksi asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta.

Odotamme hakijalta:

Meillä Sarastiassa arvostetaan ahkeraa työotetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana pienryhmää. Palkkasihteerin tehtävässä työskentelet toimipisteen asiakkaiden palkanlaskennasta huolehtien, asiakaslähtöisesti ja Sarastian prosessien mukaisesti. Halutessasi pääset osallistumaan asiakkuuden ja oman työn kehittämiseen tai voit toimia asiantuntijana sisäisesti tai asiakkaiden suuntaan.

Eduksi katsomme:

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja osaamista palkanlaskennasta. Eduksesi katsotaan julkisen sektorin työehtosopimusten tuntemus ja työskentely moniasiakasympäristössä.

Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, organisointikykyä sekä paineen alla työskentelyä. Sarastia kasvaa ja muuttuu jatkuvasti – positiivinen suhtautuminen kehittämistyöhön sekä työympäristön ja työn muutoksiin ovat meillä työskenneltäessä valttia.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, Sarastian henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina, 6.7.2020 klo 10 – 13 liiketoimintapäällikkö Johanna Lehto puh. 050 338 9782. 6.7.2020 – 10.7.2020 voit kysyä lisätietoja myös palvelujohtaja Susanna Hiltuselta 040 806 9081.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 24.7.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.