Palkkasihteeri (vakituinen), Kangasala tai Lempäälä

Hakuaika päättyy 2021-01-10
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkkasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Kangasalan tai Lempäälän toimipisteeseemme.

Meillä Sarastiassa arvostetaan reipasta työotetta, kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja sekä tiimityöskentelytaitoja.

Sarastia tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten -ja palkansaajien työkalut mukaan lukien matkalaskujärjestelmä sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset. Sarastian palvelutuotanto on modernia ja vahvasti sähköistettyä. Esimerkiksi asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta. Työskentelet sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, organisointikykyä sekä paineen alla työskentelyä. Sarastia kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, joten arvostamme myönteistä asennetta kehittämistyöhön sekä työympäristön muutoksiin.

Eduksi katsotaan kokemus palkanlaskentatyöstä ja kunta-alan kokemus, mutta myös muu henkilöstö- ja taloushallinnon osaaminen on hyödyksi. Tärkeintä on, että omaat innokkaan työotteen ja olet motivoitunut oppimaan uutta sekä haluat työskennellä voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa sekä Sarastia Oy:n henkilöstöedut etätyömahdollisuuksineen.

Tehtävä alkaa tammikuussa 2021 tai erikseen sovitun aikataulun mukaan. Palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Susanna Hiltunen puhelimitse tiistaina 29.12.2020, klo: 9.00-15.00 välisenä aikana, puh. 040 806 9081, sposti: susanna.hiltunen@sarastia.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää Sarastia Rekryn sivujen kautta 10.1.2021 mennessä.