Palkkahallinnon palvelupäällikkö (vakituinen), Kotka

Hakuaika päättyy 2019-08-04
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Sarastian Henkilöstöpalveluihin palkkahallinnon palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimistolle.

Palvelupäällikönä toimit palkka-asiantuntijoiden lähiesimiehenä, osallistut tiimin operatiiviseen työskentelyyn, toiminnan suunnitteluun ja linjaat tiimin toimintaa. Vastaat tiimin operatiivisesta työskentelystä prosessien mukaisesti ja työskentelyn organisoimisesta, osallistut tiimin tavoitteiden laatimiseen ja seuraat sekä raportoit niiden saavuttamisesta.

Lähiesimiehenä vastaat tiimin resurssoinnista, työajan hallinnasta ja lomasuunnittelusta, sekä tuotetusta asiakaspalvelusta ja sen laadun varmistamisesta. Palvelupäällikkö raportoi yksikön tuotantopäällikölle.

Odotamme hakijalta:

Arvostamme positiivista asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn, paineensietokykyä sekä ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa ja hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Lisäksi arvostamme asiakaskokemuksen ymmärtämistä palvelutilanteessa ja kunnallisten työehtosopimusten tuntemusta.

Henkilönä olet tuloshakuinen ja energinen, hallitset haasteelliset, monipuoliset, nopeasti muuttuvat tilanteet ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Tunnistat asiakkaan tarpeet ja sinulla on reagointikykyä tilanteisiin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, palkanlaskennan ja työsuhdeasioiden tuntemusta, hyviä esimiestaitoja, sekä kykyä johtaa ihmisiä sekä organisoida töitä. Sinulla on reagointi- ja nopeaa päätöksentekokykyä, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä hyvää koordinointikykyä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, Sarastian henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Nina Brask, puh. 040 806 9411, 22.7 klo 9-10, 23.7 klo 14-15, 29.7 klo 9-10 ja 30.7 klo 14-15 tai sähköpostitse nina.brask@sarastia.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 4.8.2019 mennessä.