Palkka-asiantuntijoita (määräaikainen), Turku tai Salo

Hakuaika päättyy 2021-01-20
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme kahta (2) ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa määräaikaisiin työsuhteisiin Turun tai Salon toimipisteeseemme.

Meillä Sarastiassa arvostetaan reipasta työotetta, kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja sekä tiimityöskentelytaitoja. Sarastia tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten -ja palkansaajien työkalut mukaan lukien matkalaskujärjestelmä sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset. Sarastian palvelutuotanto on modernia ja vahvasti sähköistettyä. Esimerkiksi asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta. Työskentelet sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, organisointikykyä sekä paineen alla työskentelyä. Sarastia kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, joten arvostamme myönteistä asennetta kehittämistyöhön sekä työympäristön muutoksiin.

Eduksi katsotaan kokemus palkanlaskentatyöstä, Personec FK-palkkajärjestelmästä ja kunta-alan kokemus, mutta myös muu henkilöstö- ja taloushallinnon osaaminen on hyödyksi. Tärkeintä on, että omaat innokkaan työotteen ja olet motivoitunut oppimaan uutta sekä haluat työskennellä voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa sekä Sarastia Oy:n henkilöstöedut etätyömahdollisuuksineen.

Tehtävä alkaa tammikuussa 2021 tai erikseen sovitun aikataulun mukaan. Toinen määräaikainen tehtävä on 30.9.2021 ja toinen 29.12.2021 saakka. Palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Tiina Mäkinen, puh. 040 806 9346, sposti: tiina.makinen@sarastia.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää Sarastia Rekryn sivujen kautta 20.1.2021 mennessä.