Palkka-asiantuntijoiden vakinaiset työsuhteet, Rovaniemen toimisto

Hakuaika päättyy 2021-02-24
Rekrytoija: Sarastia Oy

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville

Haemme nyt kahta (2) ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa vakinaisiin työsuhteisiin 1.3.2021 alkaen.

Palkka-asiantuntijan tehtävässä työskentelet nimettyjen asiakkaiden parissa, joten edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja osaamista palkanlaskennasta. Eduksesi katsotaan aiempi palkanlaskennan työkokemus, kunnallisen työehtosopimuksen tuntemus sekä Personec -järjestelmän aiempi käyttö.

Tarjoamme sinulle
– hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn omien toiveidesi pohjalta
– mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan sekä sisäiseen toimintaympäristöön
– kehittyvät järjestelmät
– uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
– Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta nuorempien kollegoidesi perehdyttämiseen sekä kouluttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Heidi Holck, puh. 040 131 3068, heidi.holck@sarastia.fi