Palkka-asiantuntijan vakituinen työsuhde, Hämeenlinnan toimisto

Hakuaika päättyy 2021-02-22
Rekrytoija: Sarastia Oy

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan toimistoomme.

Sarastia tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten -ja palkansaajien työkalut mukaan lukien matkalaskujärjestelmä sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset. Sarastian palvelutuotanto on modernia ja vahvasti sähköistettyä. Esimerkiksi asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta.

Eduksi katsotaan kokemus palkanlaskentatyöstä ja kunta-alan kokemus, mutta myös muu henkilöstö- ja taloushallinnon osaaminen on hyödyksi. Tärkeintä on, että omaat innokkaan työotteen ja olet motivoitunut oppimaan uutta sekä haluat työskennellä voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä. Työskentelet sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, organisointikykyä sekä paineen alla työskentelyä.

Tarjoamme sinulle
– hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn omien toiveidesi pohjalta
– mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan sekä sisäiseen toimintaympäristöön
– kehittyvät järjestelmät
– uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
– Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta nuorempien kollegoidesi perehdyttämiseen sekä kouluttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Marjo Kaplas, puh. 050 575 6347, marjo.kaplas@sarastia.fi