Palkka-asiantuntija

Hakuaika päättyy 2019-05-13
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita. Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Tehtävän alkaminen ja kesto:
1.6.2019 tai sopimuksen mukaan, määräaikainen, päättyy 31.8.2020

Työyksikkö:
Sarastia Oy

Kuvaus tehtävästä:
Kunnan Taitoa Oy yhdistyy KuntaPro Oy:n kanssa 1.5.2019, ja yhdessä meistä muodostuu Sarastia Oy. Toiminnan kasvaessa haemme Kajaanin toimistolle ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa määräaikaiseen työtehtävään ajalle 1.6.2019-31.8.2020. Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten ja palkansaajien työkalut mukaan lukien matkalaskujärjestelmän sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset. Palvelutuotantomme on modernia, vahvasti sähköistettyä ja esimerkiksi asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta. Toivomme, että haet paikkaa mahdollisimman pian. Teemme haastatteluja heti kun hakemuksia alkaa tulla ja teemme päätöksiä sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kajaanin toimiston palkkatiimin tiiminvetäjä Marja Säkkinen, puh: 020 610 9166

Kelpoisuusvaatimukset:
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa osaamista palkanlaskennasta. Eduksi katsotaan kunta-alan työehtosopimusten tuntemus, mutta myös yksityisen sektorin työkokemus riittää. Vahvaa etua tehtävään antaa, mikäli sinulla on kokemusta Populus-järjestelmästä ja/tai erilaisista palvelupyyntöjärjestelmistä. Sovellut meille erinomaisesti, mikäli olet tarkka, organisointikykyinen ja pystyt työskentelemään pienen paineen alla. Yrityksemme kasvaa ja muuttuu jatkuvasti. Meillä kannattaa suhtautua kehittämistyöhön positiivisesti ja ottaa muutokset työympäristössä ja työssä vastaan rakentavasti. Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, osaavan työporukan sekä nykyaikaiset työvälineet. Tarjoamme ison yrityksen työsuhde-edut.

Palkkaus:
AVAINTES

Koeaika:
6 kuukautta

Lisätietoja:
Marja Säkkinen, marja.sakkinen@taitoa.fi

Haku päättyy:
13.5.2019, klo 10:00

Hae paikkaa