Palkka-asiantuntija (vakituinen), Varkaus

Hakuaika päättyy 2019-11-11
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme Sarastia Oy:n Varkauden toimistolle kahta ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Sarastia tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten ja palkansaajien työkalut. Sarastian palvelutuotanto on modernia ja vahvasti sähköistettyä. Asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta.

Meillä Sarastiassa arvostetaan reipasta työotetta, kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja sekä tiimityöskentelytaitoja. Sovellut meille Sarastiaan erinomaisesti, mikäli olet tarkka, organisointikykyinen ja pystyt työskentelemään pienen paineen alla. Sarastia kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, joten arvostamme myönteistä asennetta kehittämistyöhön sekä työympäristön muutoksiin.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta. Eduksesi katsotaan kunta-alan työehtosopimusten tuntemus, mutta myös kokemukset yksityiseltä sektorilta riittävät. Vahvaa etua tehtävään antaa aiempi kokemus Populus -palkkajärjestelmästä. Palkka-asiantuntijan tehtävässä työskentelet sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, osaavan työporukan tuen, nykyaikaiset työvälineet sekä Sarastian henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen tuotantopäällikkö Nina Brask, puh. 0408069410.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 11.11.2019 mennessä.