Palkka-asiantuntija (määräaikainen), Kajaani

Hakuaika päättyy 2019-09-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Sarastian Kajaanin toimistolle ammattitaitoista ja hyvällä työinnolla varustettua palkka-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019-31.12.2020.

Sarastia tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten ja palkansaajien työkalut mukaan lukien matkalaskujärjestelmän sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset. Sarastian palvelutuotanto on modernia, vahvasti sähköistettyä ja esimerkiksi asiakaspalvelu tapahtuu keskitetyn asiakaspalvelukanavan kautta.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa osaamista palkanlaskennasta. Eduksesi katsotaan kunta-alan työehtosopimusten tuntemus, mutta myös yksityisen sektorin työkokemus riittää. Eduksesi katsotaan myös kokemus Populus -järjestelmästä ja/tai erilaisista muista palvelupyyntöjärjestelmistä.

Sovellut meille erinomaisesti, mikäli olet tarkka, organisointikykyinen ja pystyt työskentelemään pienen paineen alla. Sarastia kasvaa ja muuttuu jatkuvasti – positiivinen suhtautuminen kehittämistyöhön sekä työympäristön ja työn muutoksiin ovat meillä työskenneltäessä valttia.

Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, osaavan työporukan, nykyaikaiset työvälineet sekä Sarastia Oy:n henkilöstöedut.

Palkka-asiantuntija valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä. Haastattelut aloitetaan ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kajaanin toimiston palkkatiimin tiiminvetäjä Marja Säkkinen, puh: 020 610 9166.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemuksen voit lähettää Sarastia Rekryn sivujen kautta 15.9.2019 mennessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.