Ostolaskuasiantuntijan vakituinen työsuhde

Hakuaika päättyy 2021-02-26
Rekrytoija: Sarastia Oy

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Haemme valtakunnalliseen ostoreskontratiimiimme ostolaskuasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimistossa. Tehtävänäsi on ensisijaisesti ostoreskontran ja siihen liittyvien tehtävien hoito osana reskontratiimiä. Vastaat ostolaskujen kierrätyksestä ja maksuaineistojen käsittelystä. Tehtävään kuuluu myös virhetilanteiden selvittely, asiakaspalvelu sekä neuvonta.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista tai tietoteknistä koulutusta ja kokemusta reskontranhoidosta. Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Toimit tiimissä, mutta työ edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Ymmärrät tehtävän vaativalla tasolla myös kirjanpitoa. Ostolaskujen tiliöintiosaaminen sekä kokemus ostolaskujen kierrätysjärjestelmästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

– mahdollisuuden työskennellä missä päin Suomea tahansa
– hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn omien toiveidesi pohjalta
– mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan sekä sisäiseen toimintaympäristöön
– kehittyvät järjestelmät
– uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
– Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta nuorempien kollegoidesi perehdyttämiseen sekä kouluttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Eija Perälä, puh 044 701 7721, eija.perala@sarastia.fi